Celeb

Paris Hilton elkelt, megmutatjuk a vőlegényt?

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.03 | 13:52

A szerencsés nyertes egy 32 éves színész, Chris Zylka.

Paris Hilton már nem szingli, a 36 éves örökösnőre egy Chris Zylka nevű úriember csapott le Szilveszter hétvégéjén, a coloradoi síparadicsomban, Aspenben. Nyolc éve annak, hogy a párocska megismerkedett, méghozzá az Oscar-gálán, de két éve vették fel újra komolyabban a fonalat. Februárban már szerelmes, születésnapi Instagram-posztban kürtölte világgá Hilton, hogy a Leftovers sztárjával jár.

#BirthdaySelfie with my loves ✨??????✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

A sípályán történt eljegyzésről romantikus képeket és szöveget tett közzé:

Nagyon izgatott vagyok: életem szerelme megkérte a kezemet, aki egyben a legjobb barátom is. Sosem éreztem még ekkora boldogságot, biztonságot és szeretetet. Számomra ő az igazi, és a bizonyítéka annak, hogy a tündérmesék igenis valóra válhatnak. Már az első randinkon láttam, hogy mennyire különleges srác. Sosem találkoztam még ilyen hűséges, elszánt és szeretetteljes férfival. Őrá vágytam, és vele akarom leélni az életem.

#GoldenGirl ❄️???♀?❄️

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

A 32 éves vőlegény is hasonlóan odavan menyasszonyáért:

Paris nemcsak kívül, de belül is a legszebb nő. A világ legszerencsésebb embere vagyok, aki álmai asszonyát fogja elvenni. Alig várom, hogy összekössük az életünket.

De mit lehet tudni a lovagról?

Zylka színész

Az elmúlt évtizedet színészi pályán töltötte. Még 2008-ban bukkant fel a képernyőn, a 90210 vendégszereplőjeként, aztán láthattuk az Everybody Hates Chris, majd a Hannah Montana című műsorokban is. A csodálatos Pókember mellett a Twisted eizódjaiban is játszott. Bekerült portfóliójába a The Secret Circle és az HBO The Letfovers-e is.

Ohioból jött

Az ohioi Youngstownban látta meg a napvilágot, Chris Settlemire néven, majd anyja lánykori vezetéknevét vette fel. Focizott és művészeti tanulmányokat is folytatott a Toledo Egyetemen. Ukrán származású nagyapja foglalkozott színházzal, az ő hatására lépett színészi pályára.

via GIPHY

Nem gondoltam a színjátszásra úgy, mint művészetre. Ohióban ez inkább a szórakoztatás egyik formájának számított. Akkor szerettem bele, amikor elkezdtem művészetnek tekinteni. Egyből Kaliforniába is költöztem, ahol addig még sosem jártam.

Hagyománytisztelő

Amikor a lánykérésre került sor, Zylka mindent tökéletesen szeretett volna csinálni. A celebeket ellátó gyémántszakértő, Michael Greene elárulta, hogy

Csakis a legjobbat, a legjobb módon akarta a hercegnőjének. Paris apjával is időpontot kellett egyeztetnie, hogy tőle kérje meg a lány kezét. Mindent a hagyományos módon intézett.

Tetoválással is megpecsételte elköteleződését

Még júliusban villantott egy szép nagy, maradandó tetoválást, melyen Disney betűtípussal a Paris szó olvasható. A lányt le is vette a lábáról:

Szerencsés csaj vagyok. A szerelmem alaposan meglepett: a nevemet Disney-betűkkel varratta magára. Azért, mert szerinte én magam vagyok a világon a legvarázslatosabb, és bennem megtalálta a hercegnőjét.

Nem egy közösségi médiás arc

Bár egy ideig aktív Twitterező volt, mostanára már lejött az oldalról, és az Instán is hiába keresnéd – említi meg a People.

The most romantic moment of my life! ?? #Engaged ??

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló