Celeb

Így csajozik Donald Trump: irtó béna dumával hajtott rá egy riporterre

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.05 | 08:18

A Fox News egykori riportere új könyvében elmondta, hogyan zaklatta őt az Egyesült Államok elnöke.

Trump zaklatás
Forrás: wikimedia

Donald Trump zaklatás miatt magyarázkodhat – már ha lesz hozzá kedve. Egy riporternő ugyanis azzal vádolja az Amerikai Egyesült Államok elnökét, hogy pofátlanul bepróbálkozott nála. A republikánus politikustól nem szokatlan az effajta viselkedés, de ha nincs a hívásról hangfelvétel, nem valószínű, hogy lesz az ügynek folytatása. A celebvilág több ikonikus szereplőjével ellentétben Trump zaklatás miatt még nem állt soha bíróság elé.

A Guardian írta meg, hogy Courtney Friel alaposan kiteregetett Trumpról új könyvében. Az író teljes őszinteséggel mesél arról olvasóinak, hogyan próbálta őt felszedni az elnök. Friel elárulta, hogy Trump egyszer váratlanul felhívta, és meginvitálta az irodájába “csókolózni”, majd hozzátette, hogy a riporternő a legforróbb préda a Foxnál. Friel erre csupán annyit válaszolt, hogy tudomása szerint mindkettőjük házas, majd bontotta a vonalat.

Trumpra mostanában eléggé rájár a rúd. Nemrégiben Billie Joe Armstrong, a Green Day énekese árulta el, hogy mennyire utálja saját elnökét, ráadásul még a filmszerepéből is kivágták a jelenetét. Trump a Reszkessetek, betörők! második részében tűnt fel korábban egy rövid cameo-szerepben.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.