Celeb

A Pápa egy videojáték zenéjével indította 2022-őt

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.07 | 18:48

Egy Lucifer szobor alatt egy népszerű játék boss fight muzsikájával nyitotta meg az idei esztendőt a katolikus egyház feje, Ferenc pápa.

Kép: Vincenzo Pinto / AFP

A videojátékokról nem pont az Anyaszentegyház jut elsőre az eszünkbe, amin túlzottan sokat az elméletileg idén érkező Jézus-szimulátorként elhíresült ‘I am Jesus Christ’ című kalandjáték sem fog sokat változtatni.

Mindeközben Ferenc pápa az egészre fittyet hányva olyan videojátékos bulit tartott, amit sokáig fogunk még felemlegetni. Nem elég ugyanis, hogy 2022. első hetében megtartott (pontosabban folytatott) általános heti audienciájának helyszíne úgy nézett ki, mint ahol egy Final Fantasy boss-harcot rendeznek, de egy egészen híres játék muzsikáját is sikerült eljátszani benne.

Bizony, a katolikus egyház feje, a pápa egy videojáték zenéjére “bulizva” kezdte meg 2022-őt.

A szóban forgó muzsika nem mellesleg az Undertale Megalovania című rettentően fülbemászó nótája volt, amit egy élő zenekar adott elő az egyházfőnek – egy igen érdekes performansz keretében. Az persze aligha valószínű, hogy az egészet a pápa rendelte volna meg, mindenesetre a PC Gamer mutatott rá arra, hogy Ferenc pápának bizony megvan az Undertale, amit 2016-ban egy amerikai youtuber, MatPat adott neki át. Ha játszott vele az egyházfő, ha nem, az előadás és Toby Fox fejlesztő muzsikája elnyerte a tetszését, amit egy lelkes és mosolygós tapssal jutalmazott.

Ha nem hiszed járj utána, tessék, itt egy videó róla:

Ultima | #вʟм on Twitter: “This year just started and we already have the insanity of Megalovania being performed in front of the Pope. pic.twitter.com/QBxGtl9v1c / Twitter”

This year just started and we already have the insanity of Megalovania being performed in front of the Pope. pic.twitter.com/QBxGtl9v1c

Forrás: Leet.hu


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló