Celeb

Tragédia: Aaron és Nick Carter nővére ugyanúgy vesztette életét, mint Aaron

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.08 | 17:28

A Backstreet Boys sztárja, Nick Carter már három testvérét vesztette el az évek során, és most érzelmes üzenettel fejezte ki emiatti fájdalmát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nick Carter (@nickcarter) által megosztott bejegyzés

A tragédia-sorozata 2012-ben kezdődött, amikor Leslie Carter túladagolás következtében vesztette életét mindössze 25 évesen. Tíz évvel később, 2022-ben, Aaron Cartert, Nick másik testvérét, találták holtan a fürdőkádjában, mindössze 34 évesen, néhány hónappal azután, hogy Nick első gyermeke született. A tragédiák sorának harmadik fejezete december 23-án következett be, amikor Bobbie Jean-re, Nick 41 éves nővérére eszméletlenül találták a floridai otthona fürdőszobájában, ugyanúgy, mint Aaronra egy évvel korábban.

Nick Carter, akinek szólóturnája nemrég kezdődött, most egy érzelmes bejegyzésben fejezte ki gondolatait, és megosztott egy gyerekkori képet nővérével.

“Egy életen át tarthat, amíg az ember teljesen feldolgozza azt a veszteséget, amelyet a családom az évek során elszenvedett – legutóbb a testvérünk, Bobbie Jean hirtelen halálával. A szívem megszakadt”

– írta.

“A tragédiák újra és újra emlékeztetnek minket arra, hogy az élet értékes, múlandó, és hogy becsüljük meg az időt, amit azokkal tölthetünk, akiket szeretünk”.

– tette hozzá.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nick Carter (@nickcarter) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló