Celeb

Nem mindenki viselt fekete ruhát a Golden Globe-on

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.09 | 10:53

Bianca Blanco színésznő nem törődött a nem hivatalos dress code-dal, és inkább más színbe öltözött. Jól mutathatott a vörös a sok fekete között.

A szavak és következmények nélküli szexuális visszaélések elleni tiltakozásul az idei Golden Globe-on minden sztár feketében jelent meg. Hogy miért ebben a gyászos színben, amikor épp ellenkezőleg, valami harcosban kellett volna, az egy dolog. Az is, hogy ha nagyon kukacoskodni akarnánk, akkor azt mondjuk: ezzel is a férfiaknak kedveztek a nők, hisz ők egyébként is feketében jelentek volna meg a díjkiosztón, úgyhogy nekik nem nagyon kellett átgondolni a ruházatukat.

Ám akadt olyan nő, nem sok, egy-kettő, aki nem öltözött feketébe. Egyikükön, a 36 éves Bianca Blanco-n, aki egy kevésbé ismert amerikai színésznő, akadtak ki leginkább: ő egy szexi vörös ruhát viselt – és nem érezte emiatt rosszul magát.

A szégyenkezés is a probléma része,

válaszolta frappánsan az azt firtató kérdésre, hogy felkészült-e arra, hogy sokan fogják támadni, és Bianca Blanco-nak milyen igaza is van. A színésznő elmondta, hogy már kész volt a ruhája, és nem akart a tervezőknek csalódást okozni, ráadásul a vörös a kedvenc színe. Majd hozzátette, hogy a szexuális zaklatás probléma őt is mélyen érinti, nagyon is együtt érez azokkal a színésznőkkel és színészekkel, akik ki voltak téve egy-egy ilyen zaklatásnak, erőszaknak. Mi elhisszük neki.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló