Celeb

Bill Skarsgard azóta Pennywise-ról rémálmodik, mióta a szerepébe bújt

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.10 | 16:42

Néhány színész annyira komolyan veszi a karakterbe való beleélést, hogy még a forgatás után is kísérti őket egy-egy szerep. A svéd színész is így járt, akit a 2017-es AZ rémbohócaként ismerhetett meg a világ.

Fotó: Warner Bros.

Bill Skarsgard a nehezebb úton tudta meg, hogy bizony jár néhány következménnyel, ha egy démoni teremtmény megformálójának áll az ember. A film óta adott interjúiból már kitalálhattuk, hogy a szörnyű maszk mögött egy végtelenül kedves férfi bújt meg, azonban Pennywise grimaszai mind Skarsgardhoz tartoznak. Például az a furcsa mozdulat, amit a szájával csinál néha kifejezetten ijesztő maszk nélkül is, nem véletlen, hogy Andy Muschetti azonnal meglátta benne amit keresett.

DET

Bill Skarsgård (@billskarsgard_) által megosztott bejegyzés,

A színész nem titkolta, hogy rengeteget készült a szerepre, hiszen büszkévé akarta tenni az eredeti verzióból már jól ismert Tim Curryt. Az Entertainment Weekly interjújában viszont elárulta, hogy annyira sikerült beleélnie magát a szerepbe, hogy Penywise azóta is kísérti.

Éppen otthon voltam, a forgatást már befejeztük és akkor hirtelen nagyon élénken elkezdtem álmodni Pennywise-ról. Minden éjjel jött és meglátogatott. Vagy én magam voltam ő, vagy külön testben rémített halálra, nem volt valami élvezetes időszak

– mesélte Skarsgard.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.