Celeb

Katy Perry, Scarlett Johansson és Olivia Wilde is masírozni fog

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.11 | 08:39

Trump elnöki beiktatása emlékezetes nap lesz, de nem biztos, hogy a támogatói miatt.

Twitter
Twitter

A január 21-re tervezett, Women’s March nevű washingtoni monstre demonstráción rengeteg híresség vesz majd részt: a címben említett hölgyeken kívül, többek közt Amy Schumer és Cher is vállalta, hogy a százezres nagyságrendű megmozduláshoz csatlakozik.

A választások óta sokunkban felmerült az a félelem, hogy a hangunk nem fog meghallgatásra találni. Művészként, nőként és leginkább: amerikaiként, életbevágóan fontos, hogy együtt álljunk ki, a közösségeink védelmében.

szól America Ferrera színésznő, aki említi a bevándorlók, a dolgozók és az LGBTQIA közösségek jogait, illetve a környezetvédelmi szempontokat is. A hírességek listája szépen gyarapszik: Julianne Moore, Patricia Arquette és Constance Wu is szerepelni fog a felvonuláson.

Utah-ban egy testvértüntetés is szerveződik, a Sundance fesztivál idején, írja az Entertainment Weekly.

A 2016-os év legjobban kereső színésze, Scarlett Johansson szerint

Amerikai állampolgárként kötelességem, hogy gyakoroljam jogaimat, kiálljak és hallassam a hangomat azért, amiben hiszek. Az új vezetés már egy valamit egyértelműen jelzett: a szüléshez való önrendelkezési jogunkat meg fogja támadni. Azért vonulok fel Washingtonban, hogy tudassam az új elnökkel, hogy nem hagyjuk magunkat elnémíttatni, sem nők, sem férfiak, ha a testünket vagy a döntéseinket kell megvédenünk.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.