Celeb

Dwayne Johnson hárít, nem nézi le a fiatalokat, még véletlenül sem rúgna az Y-generációba

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.12 | 11:18

Fake news volt, hogy hópelyhekhez hasonlította a mai fiatalokat.

Dwayne Johnson többször adta már tanúbizonyságát annak, hogy a gyengéket, a sérülteket oltalmazza – ezért is furcsa, hogy neki tulajdonítanak egy kínos megjegyzést, ami egy állítólagos interjúja során hangzott el. The Rockról a The Daily Star hozott le egy anyagot, melyben szerepel a

hópehely generáció

kifejezés. Ez a jelző, melyet az Y-korosztályra szoktak pejoratív módon használni, nem tetszett a színész rajongóinak – így pillanatok alatt jó pár hívet vesztett is a Jumanji sztárja.

Johnson nem hagyta annyiban az ügyet, Instagramon szóba hozta az ominózus interjút:

Egy online cikk jelent meg nemrég rólam, amelyben úgy tűnik, hogy bírálom és bántom az Y-generációt. Ez a beszélgetés meg sem történt! Véletlenül sem ejtettem ki a számon azokat a szavakat. Totál kamu az egész, 100 százalék kitaláció.

állítja a rossz hírbe hozott sztár, aki már annyi mindennel elnyerte követői bizalmát. Hosszú évek óta küzd az egyenlő bánásmódért, és ezt minden földlakó tudja róla.

via GIPHY

Esze ágában sincs inzultálni bármilyen csoportosulást, sem korosztályt – ő mindig is az együttérzés mellett tette le a névjegyét.

Mindenkit arra szoktam bátorítani, hogy váljon azzá, akivé szeretne. Ha valami ügyes-bajos dolgom adódik, akkor megkeresem az illetőt, vagy a csoportját, rákérdezek a témára, párbeszédet indítok, hogy jobban megértsem a másik álláspontot. A kritizálás nem az én műfajom.

idézi a People a Fighting with My Family című, birkózós filmmel ebben a hónapban, a Sundance fesztiválon debütáló hírességet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló