Celeb

Ennyibe kerül a luxuslakosztály, amit Demcsák Zsuzsa és milliárdos férje bérel

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.12 | 18:18

Egyesek szerint vérforraló, hogy Demcsák Zsuzsa a "mérhetetlen luxussal villog".

Ahogyan arról korábban mi is írtunk, Demcsák Zsuzsa, új fejezetet kezdett nemrég életében, amikor harmadszorra férjhez ment. Friss házasságáról nemrégiben rántotta le a leplet, ám az új férjről nem szó szó esik. Annyit tudunk róla, hogy debreceni milliárdos, Ferencnek hívják.

A szűk körű ceremóniát követően Zsuzsa és párja Szingapúrba utaztak nászútra, ahol igazi luxus veszi körül őket. Az Instagram-oldalán megosztott videók és képek tanúsága szerint a Marina Bay Sands Hotelben található tetőtéri medencéből gyönyörködhetnek minden nap a páratlan kilátásban.

A Marina Bay Sands Hotel kínálata alapján Zsuzsa és férje a Deluxe King szobában pihenhetnek, amely két fő részére kínál extra nagy ágyat, napi 232 ezer forintos áron. Bár az interneten található további lehetőségek között szerepel az egy éjszakára 372 ezer forintos szobaár is, a pontos szállástípust, amelyben a híresség és párja megszálltak, nem ismerjük.

A kommentek között akadtak olyanok, akik kritizálták Zsuzsát, mert úgy vélik, túl sokat villog a luxussal, dacára annak, hogy korábban épp magánélete védelmét hangsúlyozta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló