Celeb

Hekkerek támadtak Radics Gigi Instájára, nagyon sokat vesztett

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.12 | 12:49

Oda a több százezer követő.

Bizony a közösségi médiás profiloknak nagy értéke van, manapság ez az elsődleges kommunikációs csatornája a hírességeknek, celebeknek és influencereknek, amiből nem kevés pénzt is be tudnak zsebelni. Radics Gigi most elvesztette az Insta-fiókját.

Én jól vagyok, nincs semmi gond. Persze lelkileg megviselt, hogy ellopták a profilomat. Nagyon fontos volt nekem az az oldal, sok olyan fotó és kiírás volt ott, amelyek pótolhatatlanok, ráadásul az utolsó megosztott képem a kislányom, Bella volt, és az a sok kedves komment, üzenet mind eltűnt. Emellett olyan sztárok is követtek, mint Cardi B vagy Quincy Jones, ami emberileg és szakmailag is nagy siker volt az életemben.

– nyilatkozta a Blikknek, és azt is elmesélte, hogy kik állnak a támadás mögött.

Török hekkerek állnak a történtek mögött. Eleinte csak írogattak, úgy adták elő, mintha az Instagram nevében üzennének, de másnap már nem tudtunk belépni a profilra. Sajnos hiába jeleztük az oldal üzemeltetőjének a problémát, nem tudnak vele mit kezdeni, sőt, nincs is rendes ügyfélszolgálatuk, ahol tudnának segíteni. Persze mindent megteszünk, hogy visszakapjam a profilt, de lehet, hogy ez nem sikerül majd.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Deluxe
Bemutatkozott az új Omega Moonwatch
  • szerző:nuus
  • 2021. 01. 14.