Celeb

Hopp, rejtélyes fotó került elő Hunyadi Donatella vadiúj pasijáról!

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.14 | 18:18

Nem, nem a Dancing-es btáncostársával jött össze, hanem egészen máshol csapódott be Ámor nyila.

Néhány hónappal ezelőtt a Dancing with the Stars adott keretet a rajongóknak, hogy figyelemmel kísérjék Hunyadi Donatella és táncos partnere, Bődi Dénes kapcsolatát. A két celeb közötti dinamika számos találgatásra adott okot, különösen azután, hogy egyik fellépésük végén még egy csók is elcsattant kettejük között.

Hunyadi és Dini kapcsolata végül baráti maradt, ám most úgy tűnik, hogy Donatella életében megjelent a szerelem is. A színésznő szombaton este Instagram-oldalán osztott meg egy rejtélyes férfivel közös fotót, ahol boldogan sétáltatják új kiskutyájukat, Mimit az utcán.

A poszt pillanatok alatt felkeltette a rajongók érdeklődését, és a kommentek soraiban számos találgatás és gratuláció jelent meg. A képen Donatella és a rejtélyes férfi kézen fogva sétálnak, sugallva, hogy köztük valami több is lehet a barátságnál.

Az események gyorsan kibontakoztak, és a rajongók azon kezdtek spekulálni, vajon ki lehet az ismeretlen úriember. A kommentek tele voltak jókívánságokkal és kíváncsisággal, miközben Donatella egyelőre nem árult el több részletet a kapcsolatáról.

Hamarosan kiderül, ki az új pasi…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.