Celeb

Schobert Norbi magánnyomozókat fogadott, ez lesz a megtorlás éve

  • Szerző:nuus
  • 2021.01.14 | 10:18

Elege lett, hogy gyalázzák az interneten és rendszeresen gnómnak nevezik, rászálltak a családjára is. Több százmilliós kártérítést remél.

Több száz milliós kártérítést remél Schobert Norbert, aki megelégelte, hogy a Facebookon gúnyt űznek belőle és a családjából.

Én rendszeresen gnómnak, törpének vagyok beállítva, Réka lapos seggű, a gyerekeinknek a képességeit és kinézetét pocskondiázzák. Messze túlmentek a szabad véleménynyilvánítás határán, amit egy közszereplőnek el kell tűrnie, de a szerzői jogokat is megsértették a képeink és tartalmaink engedély nélküli felhasználásával.

– nyilatkozta Norbi a Blikknek.

A nagy Norbiréka biznisz nevű csoport egyes tagjai nem kímélik az üzletember családját, cégét, termékeit. Most azonban lépésre szánta el magát, magánnyomozót fogadott és ügyvédekkel konzultált, hogy felvegye a harcot az internet népével.

Eddig tűrtem, de elég volt! 2021 a rettentő megtorlás és válaszcsapás éve lesz. Feljelentést tettem az ügyben, majd IP-cím alapján azonosítják a felhasználókat

-tette hozzá.

A fineszguru és üzletember, szerint ócsárlói büntető- és polgári peres eljárásra is számíthatnak hiszen évek óta gyűjti az anyagot a beadványhoz.

Képek:Instagram/Facebook


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló