Celeb

Pogány Judit megtörten vallotta be, mit vett el tőle volt férje, Koltai Róbert

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.15 | 16:50

A Nemzet Színészének választott Pogény Juditnak máig van egy nagy fájdalma volt férjével kapcsolatban.

Pogány Judit már harmadszorra járt Kadarkai Endre műsorában, és ezúttal a hosszú házasság és a válás fájdalma is szóba került. A színésznő 35 évig élt házasságban Koltai Róberttel, de a kapcsolatuknak a színész-rendező hűtlensége miatt kellett véget vetni. Bár a válás óta közel húsz év telt el, a fájdalom és a hiány továbbra is jelen van.

Pogány Judit elmondta, hogy nagyon nehezen viselte a helyzetet, és sokat bőgött a fájdalomtól. Az idő azonban elhozta a gyógyulást. Ugyanakkor megjegyzi, hogy az együtt megöregedés álma elveszett számára, amit a mai napig fájlal.

“Az, hogy betegen, öregen, csúnyán, meghízva, de az ember valami miatt szereti a másikat, és ezer vihar és veszekedés után is kitart mellette, és csodálatos lehet… az együtt megöregedést megélni, ezt a Robi elvette tőlem”

– vallotta be Pogány Judit.

“Azért nem bocsátok meg, mert nincs kedvem”

– állította, majd kifejtette, hogy ha a bizalom elmúlt, nincs esély a folytatásra.

Az interjú során Pogány Judit beszélt a kapcsolatuk kezdetéről is, elmondva, hogy kezdetben nagyon félénk volt Koltai Róberttel, és a félelme a visszautasítástól hosszú ideig elnyomta a szimpátiáját. A színésznő azt is hozzátette, hogy a színész-rendező sokáig más nőknek is udvarolni, de idővel rájött, hogy Pogány Judit más, mint a többiek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló