Celeb

Macaulay Culkin jobban bírta Michael Jacksont, mint a saját apját

  • Szerző:nuus
  • 2019.01.16 | 13:18

Kevin McCallister megformálójával úriemberként bánt a popkirály.

Macaulay Culkin végre megtörte a csendet – több évtizednyi, rosszindulatú pletykát zárt rövidre azzal, hogy kifejtette, mi is folyt közte és Michael Jackson közt, barátság címszó alatt.

A 38 éves életmód-blogger szerint a popkirály

teljesen normális

viszonyt ápolt vele, melyről az Inside Of You című podcastben mesélt, Michael Rosenbaum vendégeként. A január 14-ei beszélgetésben elkalandozott egészen tízéves koráig, mikor is a Reszkessetek betörők! révén hirtelen a legnagyobb sztárok között találta magát.

Ekkor barátkozott össze Jacksonnal:

Megkeresett, mert annyi minden nagy dolog történt akkortájt velem, eszméletlen tempóban – szerintem magára ismert a sorsomat látva. Akkor úgy tűnhetett, hogy ez valóban furcsa, de nekem sokat jelentett. A nap végére cimborák lettünk.

meséli Culkin, aki szerint azért volt ez szokatlan a világ számára, mert akkor Jackson volt a bolygó leghíresebb embere.

via GIPHY

Magamnakvaló voltam, és a katolikus iskolámban fogalmuk sem volt a többieknek, mi zajlik bennem. Jackson is hasonló nehézségeken ment keresztül, és arról akart megbizonyosodni, hogy nem vagyok egyedül a problémáimmal.

folytatta a sztorit a popzenei nagyságról, aki

kib.ottul jókedvű, bolondos és vicces volt – számomra ez az, ami normális.

 

View this post on Instagram

 

Coconuts.

A post shared by Macaulay ‘Instagram’ Culkin (@culkamania) on

Kiderült, hogy még telefonbetyárkodtak is együtt. Bezzeg a saját apjával nem jött ilyen jól ki: nagycsaládban nőtt fel, majd bekerült abba a katolikus iskolába. Próbált kedvesen fogalmazni az őséről, de kiszaladt a száján az is, hogy eléggé zűrös személyiségről van szó:

Egy aljas fickó volt, akinek nem lett volna szabad gyereket nevelnie. Sosem volt büszke ránk, mindig én dicsértem meg a tesóimat, ha letettek valamit az asztalra.

Kevin McCallister, illetve Thomas J. Sennett megformálója nagyjából 23 éve szakította meg a kapcsolatot a faterral, ám a papa megpróbálta megkeresni őt jó 20 éve. Kevin szerepében láttuk ismét a decemberi Google Home reklámban, de a moziba is visszatér nemsokára, Seth Green új filmjében.

A 75 perces podcastben még sztorizott arról is, hogy a Changeland forgatásán Thaiföldön milyen jókat iszogattak együtt az író-rendező-színésszel, teszi hozzá a Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

Reposted from @prince.paris.bigi thank you for this, anyways Out of all the child stars that Michael befriended Mac seems to be the most outspoken he comes across so genuine and honest it’s like you can feel their bond if that makes sense, I wish more people who knew him personally when they were younger would have spoken out more in defending him, Mac is so lucky to have known and met him wish that could have been me? I would have been to mesmerized too be his friend so it probably wouldn’t have worked out ? I love how Mac didn’t make it about himself either like he actually explain what kind of person he was that’s what the documentary should be about not this other bs that HBO and Sundance is promoting ?? #parisjackson #princejackson #bigijackson #kingofpop #moonwalkers #moonwalker #blanketjackson #janetjackson #macaulayculkin

A post shared by moonwallker4life (@mjthekingofpop1958) on

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló