Celeb

Kulcsár Edina őszinte gondolatokat osztott meg, miután bejelentette a szakítást

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.17 | 08:30

Így érzi magát a nagy bejelentés után.

Fotó: Ripost

Az utóbbi napokban több cikket is olvashattatok arról, hogy Kulcsár Edina és férje, Csuti szakítottak a Nyerő Páros forgatása után. A pár egy Insta-posztban adta a rajongók tudtára a döntést, és egyben arra kérték követőiket és a sajtót, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket. A történtek óta természetesen rengetegen aggódnak kettőjükért, ám a modell ma új posztjában tudatta: próbál pozitív maradni, tele van tervekkel. Megnyugtató olvasni ezeket a sorokat.

“Próbálok pozitív és erős lenni. Tudom, és már érzem is, hogy jó úton vagyok ahhoz, hogy minél hamarabb visszanyerjem a régi énem!🙏🏼
Lassan szeretnék visszatérni a normális kerékvágásba is. Már nagyon sok tervem van a jövőre nézve, amiket idővel veletek is megosztok majd. Az első, amit már láthattatok is, az a zene. 🎼 Jelenleg terápiaként is hat rám, de szerintem sokan tudjátok, hogy soha nem állt tőlem messze az éneklés, csak eddig nem léptem a tettek mezejére. Most viszont elkészült az első dalom❤️ és csütörtökön már forgatjuk is hozzá a klipet. Remélem szeretni fogjátok.🤞” – írta posztjában.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló