Celeb

Miley Cyrusék szilveszterkor összeházasodtak volna?

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.17 | 11:09

Liam Hemsworth titokban vehette el az énekesnőt, kedvenc vízpartjukon.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth csak meglépték volna? Titokban köthettek házasságot, ráadásul szilveszterkor. Egy meg nem nevezett forrás szerint az ünnepeket megint Új-Dél Walesben töltötték, ugyanis Byron Bay tényleg kulcsfontosságú hely számukra.

Nem először röppent fel, hogy már frigyre léptek volna: tavaly ilyenkor is megszellőztette a NW magazin, miszerint az újévbe már mint házaspár léptek át. Akkor San Diegoban gyűlt össze mindkettejük családja, talán nem véletlenül. De valaki már másfél éve is összeadta őket, illetve Miley apja egy fehér ruhás képet posztolt boldogságtól ragyogó lányáról, ami szintén feldobta a labdát.

Más viszont amellett érvelt, hogy az énekesnő nem ugrik csak úgy fejest a házasságba, ugyanis 2017 szeptemberében így nyilatkozott:

24 éves vagyok, még egy kicsit élni akarok. Annyi mindent szeretnék még csinálni!

Most már a pacsirta betöltötte a 25-öt, de amíg újabb részletek nem derülnek ki az állítólagos frigyről, addig csak a spekuláció, marad a Brides.com szerint. Az évvége fontos ünnepek ideje egyébként a Cyrus-klánban: a szülők, Billy Ray és Tish házassági évfordulója december 29-ére esik, és Liley-szempontból is jelentős: 2015 szilveszterén ugyanúgy Byron Bay partjainál habarodtak újra egymásba.

Itt jöttek rá mindketten, hogy nem tudnak élni egymás nélkül, és hogy ideje a kapcsolatukat újrakezdeni.

árulja el a titokzatos forrás. Az információt az is megerősítheti, hogy a gyűrűs ujjukon is látható változás történt. Gratulálunk, ha meglépték!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.