Celeb

Mégis meglépték titokban, Miley Cyrus már fél éve házas!

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.06 | 09:02

Liam Hemsworth és az énekesnő nem hájpolta túl a frigyet, szűk körben mondták ki a boldogító igent.

Figyelmesebb rajongók már észrevehették, hogy egy ideje nem jeggyűrűként hordja a szerelmespár elköteleződésük szimbólumát. De hogy mikor került át a 24 éves énekesnő és 27 éves színész vőlegénye másik kezére az ékszer, az most derült ki – számol be az AU BE Yahoo.com.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth nagyjából fél éve már házasok, viszont a nászútra csak most tudtak sor keríteni. Egy, a családhoz közel álló hírforrás elárulta, hogy

Nagyon intim ceremóniát tartottak malibui házukban, melyen csak egy maroknyi vendég vett részt, akik mindez idáig meg is őrizték a titkot.

A pár oda szökött meg múlt héten, ahol első találkozásuk megesett. Tybee szigetén forgatták ugyanis nyolc éve együtt a The Last Song című közös, romantikus filmjüket. Az ott készült, ellesett pillanatokat megörökítő friss fotókon már házasként viselik gyűrűiket.

Nem jelentették be nyilvánosan, hogy megtörtént az esküvő, és nem is állt még szándékukban ezt megtenni. Eszméletlen boldogok egymással, és tényleg együtt akarják leélni az életüket.

2012-ben egyszer szakításra is került sor köztük, de az eljegyzés után mindenki azt várta, mikor kerül sor az álomesküvőre.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.