Celeb

Clint Eastwood fia nem szívbajoskodik

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.18 | 16:06

Scott Eastwood egy olyan magas szikláról ugrott bele az óceánba, amiről egyébként nem lehet, mert életveszélyes. Az Instagram árulta el, lehet, hogy baj lesz belőle.

Scott Eastwood erről az Ausztráliában található szikláról ugrott a mélybe. Meggondolatlan? Vagy inkább bátor?

Lagoon Waterfall

Az ifjabb Eastwood épp Ausztráliában forgat. Akadt viszont egy egynapos szünete, így elugrott a Sydney-től 50 km-re délre, a Királyi Nemzeti Parkban található Wattamolla vízeséshez is, ahol a hírhedt szikla a víz fölé magasodik.

Scott felmérte a terepet, úgy ítélte meg, hogy minden rendben, majd egyszerűen csak leugrott. Az élmény leírhatatlan, fel is pörgött tőle annyira, hogy a helyszínen lőtt pár fotót, ugrás előtt is, nemcsak a vízbe érkezés után, majd feltolta az Instagram oldalára meg a Youtube-ra is, és amilyen a közösségi média, úgy le is bukott elég hamar.

Az ausztrál hatóságok jelenleg vizsgálják az esetet, tudják , hogy ki tette, viszont nem  szeretik, ha leugrálnak emberek arról a szikláról. Senki. Így könnyen lehet, hogy ifjabb Eastwoodot komolyabb pénzbüntetésben részesítik majd. Bármennyi is lesz az összeg, az élmény életre szóló, és ez feledtetni fogja vele a hiányzó dollárokat. Lehet, hogy az egész nem is több, mint egy maréknyi.

Just wait for it…… #Australia #daysoff @hwangdoggy

Scott Eastwood (@scotteastwood) által közzétett videó,

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló