Celeb

Öngyilkossága előtt bevallotta Gabby Pepito vőlegénye, hogy ő ölte meg a lányt

  • Szerző:nuus
  • 2022.01.22 | 10:18
  • trendindex: 2

A naplójában írta meg.

Közleményt adott ki az FBI Brian Laundrie és Gabby Petito halálának ügyében. Eszerint mielőtt Laundrie öngyilkos lett, a naplójában leírta, hogy ő a felelős menyasszonya haláláért – írja a hvg.hu a CNN információi alapján.

A naplót még októberben találták meg Laundrie maradványai mellett a floridai Myakkahatchee Creek Környezetvédelmi Parkban, de azóta több hírt nem adtak róla. Laundrie mellett egy pisztoly is volt, később kiderült, hogy a saját kezével vetett véget az életének.

Az FBI pénteken azt is közzétette, hogy a halálesettel kapcsolatos nyomozást „a közeljövőben lezárják”. A vizsgálat ugyanis Brian Laundrie-n kívül nem azonosított más személyt, aki közvetlenül érintett lehet Gabby Petito tragikus halálában.

A 22 éves Gabrielle Petito eltűnését szeptember 11-én jelentették be a szülei, tizenegy nappal azután, hogy vőlegénye, Brian Laundrie egyedül tért vissza közös, országjáró nomádtúrájukról. A nő holttestét később megtalálták egy wyomingi nemzeti parkban, ám Brian Laundrie addigra eltűnt, a rendőrség nagy erőkkel kereste, noha hivatalosan nem gyanúsították semmivel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló