Celeb

Kiderült, melyik magyar celeb kér 100 ezer forintot egy sima interjúért

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.23 | 07:18

A sztárok őrölnek a publicitásnak, azért akár fizetnének is azért, hogy interjú készüljön velük, szóval ez a celeb kissé fordítva ül a lovon...


Kembe Sorel teljesen kiakadt azon, hogy egy hazai híresség csak pénzért ment volna el a műsorába… méghozzá nem is akármennyiért: 100 ezer forintért. Mostanra már azt is tudjuk, kiről van szó: Alekosz teljes mellszélességgel coming outolt.

“Az amatőrizmus egyetemes magasiskolája ez. Hát mit képzel ez! Tudja mindenki nagyon jól, ahol Alekosz megjelenik, ott azonnal országos sajtómegjelenés, országos kattintások, megosztások, országos érdeklődés kezdődik. A nézettségi-hallgatottsági rekord, garantált. Legyen az rádió, televízió, vagy internet”

– akadt ki a celeb, majd így folytatta:

“Ennyire nem tisztelt engem, hogy azt képzelte, ingyen leadok neki egy olyan interjút, ami aztán egy hétig menetel a teljes magyar sajtóban? Ha csak egyetlen egy lap átveszi, már az többe kerül, mint százezer forint. Hát mit képzel ez!

Ráadásul nem éjjel kettőkor keressük meg a riportalanyt úgy, hogy hé, haver! Január 10-én 17.00-kor várlak a YouTube csatornámon felvételre. Hát mit képzel ez! Ha Hajdú Péter ír rám, akkor evidens, hogy tudom, miről van szó. De ő még azt se mondta el, kicsoda-micsoda.”

– kifogásolta a történteket Alekosz.

Majd rögzítette a tarifát:

“Bármilyen nemű YouTube megjelenésekért a fellépti díjam, immáron akkor legyen nyilvános. 100.000 forint.”

Végül pedig – a biztonság kedvéért – a számlaszámát is megadta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló