Celeb

Egy csomó dolgot tanultunk Bella Hadid szuperszexi fotóiból

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.25 | 16:51

Bella Hadid napjaink egyik leghíresebb modellje. Sőt, igazi ikonná kezd válni, esélye van rá, hogy bevonuljon a legnagyobbak közé. De nem csak dögös csaj, sok mindenre meg is tanít minket!

Az első dolog, hogy egy párizsi divatbemutató utáni (farsangi) partin már rég nincs dresscode, mindenki olyan ruhát vesz fel, amiben jól érzi magát, vagy éppen amiben leginkább felhívja magára a fotósok figyelmét (a képen Bella két másik híresség, Kendall Jenner és Eva Herzigova társaságában látható):

A képeken egyébként jól látszik, hogy Bella remek példája az általunk is megénekel resting bitch face (vagyis kb. flegma picsa arc) jelenségnek. Mármint, hogy mindig olyan arcot vág, mintha halálosan utálná az egészet, ami körülötte zajlik:

Persze ez nem teljesen igaz, hiszen Bella is tud mosolyogni, ha akar, erre is van példa ugyanarról a partiról:

És még egy fontos dolog kiderült ezen a remek kis párizsi bulin. Az Instagram, mint a Facebook egyik leágazása, eddig rendkívül prűd elveket vallott, vagyis azonnal lecsapott a cenzor (vagy az erre idomított algoritmus), ha női mellbimbókat látott. Ez a jelek szerint már nem minden esetben igaz, egy tízmillió Insta-követővel rendelkező topmodell esetében biztos nem, ő kipakolhatja nyugodtan azt, amije van. Sőt, a jelek szerint a róla készült képek is más elbírálás alá esnek:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló