Celeb

Dakota Johnson elárulta, nem Angelina Jolie-t figyelte Jennifer Aniston beszéde közben a Golden Globe-gálán

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.31 | 13:57
  • trendindex: 4

Chris Martin új nője tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy pontosan kiket is figyelt a díjátadón. Az biztos, hogy nem a kínosan viselkedő Angelina Jolie-t.

Volt egy elég kínos jelenet az idei Golden Globe-gálán, amikor is Jennifer Aniston díjátadóként jelent meg a színpadon, de a beszéde közben Angelina Jolie szemmel láthatóan nem örült annak, amit lát és amit hall: egyfolytában pofákat vágott, a szemeit forgatta, és úgy általában nagyon kínosan viselkedett.

Fotó: Twitter

Ez persze feltűnt a twitterezőknek, és elég sokan megvédték Brad Pitt exét, vagyis a Jóbarátok színésznőjét, amiért Brad Pitt másik exe, vagyis Angelina Jolie ilyen megalázó módon viselkedett vele. Olyanokat írtak, hogy azért, mert lenyúlta tőle Brad Pittet, még lehet benne annyi méltóság, hogy nem vág pofákat, mikor az említett nő beszédet mond. Sokan felhívták a figyelmet Dakota Johnsonra is, és mindenki azt ecsetelte, hogy teljesen emberi reakció volt, hogy Angelina Jolie reakcióját figyelte, miközben Aniston a színpadon állt.

A szürke ötven árnyalata színésznője azonban Jimmy Fallon beszélgetős műsorában végre elárulta, hogy mit is figyelt ennyire a díjátadón. Azt elismerte, hogy a fotón valóban úgy néz ki, mintha Jolie arcát figyelné, azonban egyáltalán nem így volt, ez csak a látszat: ő a szomszéd asztalnál ülő társaságot fürkészte, a Stranger Things sorozat gyerekszínészeit.

Hogy őszinte legyek, egyáltalán nem Angelina Jolie-t néztem. A közelben ülő Stranger Things-es srácokat figyeltem, és ez látszik is, ha jobban megnézed a képet. Nagyon, nagyon szeretem a sorozatot, és róluk próbáltam egy videót csinálni a telefonommal.

– mondta a 28 éves színésznő Jimmy Fallon műsorában.

Borítófotó: Jimmy Fallon/YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló