Celeb

Mi történt Leonardo DiCaprio arcával? Drasztikusan megváltozott

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.31 | 14:48

Máris új filmmel készül Leonardo DiCaprio.

Leonardo DiCaprio legutóbbi filmje, a “Megfojtott virágok” nem hozott egyértelmű sikert a nézők körében, de a szakma mégis 9 kategóriában Oscarra jelölte. Azóta DiCaprio már a következő alkotásán dolgozik, amelyben valószínűleg ismét lenyűgöző alakítást nyújt majd.

A színész új szerepében teljesen felismerhetetlen lesz. A legújabb képeken egy piszkos kockás köntös, szakadt farmer, valamint egy nagy napszemüveg és szürke sapka alkotta öltözékben látható. A Paul Thomas Anderson rendezésében készülő, jelenleg “BC Project” címet viselő filmet Észak-Kalifornia Eureka városában forgatják.

DiCaprio karaktere lényegesen különbözik a színész általános életétől, hiszen míg DiCapriónak fényűző élete van, karaktere nyilvánvalóan sok szenvedésen megy keresztül. A film története még mindig titokzatos, de egy külföldi forrás arról számolt be, hogy Sean Penn és Regina Hall is szerepet kapott benne, és a film a jelenkorban játszódik.

A film költségvetése állítólag közelíti a 100 millió dollárt, ami nem meglepő, tekintettel Anderson korábbi sikereire olyan filmek rendezőjeként, mint a “Boogie Nights”, a “Licorice Pizza” és a “Punch-Drunk Love”, amelyek szintén magas költségvetéssel készültek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló