Celeb

Fánkozót nyit Danny Trejo

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.01 | 11:15

A rossz arcú mexikói karakterszínészről kevesen tudják, hogy amikor nem filmekben játszik bűnözőket, akkor saját éttermeit vezeti. Most megint nyit egy újat.

Danny Trejo annyira összeforrt a mexikói bűnöző karakterrel, amit rengeteg filmben alakított, hogy már nem is tudjuk elképzelni máshogy, csak késsel vagy fegyverrel a kezében, vagy egyenesen egy nagy bozótvágóval hadonászva, ahogyan a Macheteben. A most 72 éves színész azonban a valóságban egy kifejezetten kedves és nyugis arc, aki szabadidejében éttermeket üzemeltet. Természetesen a mexikói konyha a fő csapásirány, van több tacós gyorskajáldája, egy mexikói étterme, valamint egy food truckja is Los Angelesben.

Most viszont kipróbál valami újat, megvásárolta ugyanis egy korábbi híres fánkozó épületét, amiben ő is kávézót és fánkozót fog üzemeltetni. Ha igaz a filmes sztereotípia, hogy az amerikai rendőrök imádják a fánkot, lelki szemeinkkel már látjuk is az épület előtt álló járőrautókat, ahogy a zsaruk beugranak egy kis kávéra és fánkra, és hollywoodi filmek leghíresebb mexikói bűnözője szolgálja ki őket.

(forrás: Uproxx)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló