Celeb

Vallomást tett Alec Baldwin, miután agyonlőtte operatőrét

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.01 | 16:18

A színész továbbra is ártatlannak vallja magát, a vád ellene gondatlanságból elkövetett emberölés.

Alec Baldwin / Instagram

Ahogy arról mi is többször írunk, a Rust című film felvételei közben, 2021 októberében egy véletlenül eldördült éles lövés következtében meghalt a film operatőre, Halyna Hutchins, míg a rendező, Joel Souza sérüléseket szenvedett. Alec Baldwint azóta gondatlanságból elkövezett emberöléssel vádolják. Ő mag ártatlannak vallja magát, de októberben ismét vádat emeltek ellene, mivel a tények arra utalnak, hogy lehetett felelőssége a tragédiában.

A színész jogi csapata most arról tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy Alec Baldwin lemondott a bírósági megjelenés jogáról a második vádemelés után. A jogi csapat reménykedik abban, hogy ezáltal minimalizálhatják a nyilvános rágalmazást és a további támadásokat. Baldwin továbbra is állítja, hogy soha nem fogna senkire úgy fegyvert, hogy meghúzza a ravaszt.

A Mirror beszámolója szerint Alec Baldwin jelenleg óvadék nélkül szabadlábon van, de szigorú feltételekkel: nem tarthat lőfegyvert, nem fogyaszthat alkoholt, és az ügyben érintett tanúkkal sem veheti fel a kapcsolatot – kivéve, ha a filmbemutatóról van szó, ahol szereplőként és producerként is részt vehet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló