Celeb

Amber Heard végre beismerte, hogy bántalmazta Johnny Deppet

  • Szerző:nuus
  • 2020.02.03 | 07:48

Amber Heard évekig tagadta, hogy bántalmazta férjét, most kiderült az igazság.

Johnny Depp és Amber Heard válásától kevés csúnyább volt a sztárvilágban. A szakítást követően a színész feljelentette exét arra hivatkozva, hogy több alkalommal bántalmazta. Amber tagadta a vádakat, sőt azt állította, éppen fordítva történt, és Johnny bántalmazta őt.

Mivel a színész mellett első felesége is maximálisan kiállt, és állította, hogy nem tudja elképzelni, hogy volt férje bárkire is kezet emeljen, az ügyben tovább nyomoztak.  Depp rengeteg fotót tudott felmutatni, melyekkel a sérüléseit dokumentálta.
Évekkel később derült ki, hogy bizony Amber volt a hunyó. Ezt egy hangfelvétel bizonyítja, amiből egyértelművé válik, hogy egy heves vita során megüti a férjét. A vita oka az volt, hogy Johnny nem szeretett volna tovább veszekedni, ezért megpróbált távozni a szobából. Amber ekkor dühbe gurult és megverte férjét. A felvétel alapján az is kiderül, hogy a színész többször is közölte a nővel, mennyire fél tőle, hiszen már korábban is fajult tettlegességig a helyzet. Amber nem egy alkalommal vágott hozzá különböző tárgyakat, egyszer pedig egy heves vitában Johnny ujja is leszakadt….

Veszedelmes egy kapcsolat lehetett, az biztos.

Kiemelt kép: 123rf.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló