Celeb

Jamie Dornan és Eddie Redmayne lakótársak voltak és együtt szenvedtek kezdő színészként

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.06 | 07:24

2008 környékén járunk, mikor még A szürke ötven árnyalata vagy A mindenség elmélete még sehol sem volt és a két színész Los Angelesben bérelt egy közös lakást.

Mindkét brit színésznek bejött az élet, de korábban Jamie Dornan és Eddie Redmayne is vért izzadva járt szereplőválogatásokra, sőt, még az ügynökük is közös volt.

Dornan James Corden vendége volt a The Late Late Showban és ezekről az évekről mesélt. Többek közt azt a történetet is megosztotta, mikor egy halom forgatókönyvet kapott, ugyanakkor Redmayne egyetlen ajánlatot se, ezért idegesen hívta az ügynöküket, aki végül ugyanazokra a szerepekre ajánlotta be őt is, mint Dornant.

Jamie Dornan Used to Live with ‘Desperate’ Eddie Redmayne

James asks ’50 Shades’ star Jamie Dornan about living with Eddie Redmayne early in their careers and learns they were anxious, even desperate, to get parts. More Late Late Show: Subscribe: http://bit.ly/CordenYouTube Watch Full Episodes: http://bit.ly/1ENyPw4 Facebook: http://on.fb.me/19PIHLC Twitter: http://bit.ly/1Iv0q6k Instagram: http://bit.ly/latelategram Watch The Late Late Show with James Corden weeknights at 12:35 AM ET/11:35 PM CT.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló