Celeb

Ez igen, Kim Kardashian szeretne priuszos embereket alkalmazni

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.09 | 13:13

A szépségmogulnál nem kell kozmetikázni az önéletrajzot!

Kim Kardashian egyre jobban beleássa magát az amerikai igazságszolgáltatás szövevényeibe, és rengeteg olyan ügyet talál, ahol egyértelműen túlzó büntetést mértek ki az elítéltekre. Azt szeretné elérni, hogy akik megjárták a börtönt, azok könnyebben visszatérhessenek a társadalomba, ezért hajlandó a vállalkozásait is megnyitni a priuszos munkavállalók felé.

A celebkirálynő Jimmy Fallon műsorában fejtette ki, hogy Alice Marie Johnson esetében sikerült kijárnia azt Trump elnöknél, hogy a kábítószer-birtoklásért életfogytiglanra elítélt nagymama hamarabb szabadulhasson.

A telefonomon láttam megosztva valakinél Alice ügyét. Valami megmozdult bennem: bárcsak lenne annyi befolyásom, hogy segíthessek rajta!

 

View this post on Instagram

 

Can you FEEL it? with @kimkardashian on #FallonTonight

A post shared by Jimmy Fallon (@jimmyfallon) on

Most pedig azt tűzte ki célul a reality-sztár, hogy olyanokat alkalmazzon, akik már ültek:

Stigma van az egykori sitteseken, és azokon is, akik munkát adnak nekik. Pedig egy csomó tragédia csak véletlenül történt meg: van, aki gyilkosságért került rács mögé, miközben ténylegesen nem ölt embert, és csak rosszkor volt rossz helyen.

Kanye West neje szerint az igazságszolgáltatásnak ilyen helyzetekben irgalmasabbnak kellene lennie: még egy esélyt kaphatna az elítélt.

Én olyan vagyok, aki szeretné megadni ezt az újrakezdési lehetőséget számukra: az a vágyam, hogy ez az üzenet terjedjen, és a nagy cégek is nyissanak ebbe az irányba.

Kim több elítélt sorsának jobbításán is ügyködik. 22 év zárka után szabadult a 63 éves asszony, akit Trump meghívott, hogy az elnök kongresszusi beszédét meghallgassa:

A State of the Union-on látni Alice-t, maga volt a remény üzenete. És olyan sokan vannak még, akik megérdemelnék ezt a kegyet. Nagyon büszke voltam Alice-re!

idézi a hírességet a Fox News.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Lehetsz csinos pénz nélkül is!
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.