Celeb

Kim Kardashian elszánta magát, bejelentkezett Trumphoz

  • Szerző:nuus
  • 2018.05.30 | 09:03

A celebkirálynő nem helyesírásról vagy biokémiáról csevegne az elnökkel. A börtönben sínylődő Alice Marie Johnsont vette pártfogásába Kanye West neje.

Kim Kardashian nemcsak Cyntoia Brown érdekében hallatta már a hangját, de egy bebörtönzött nagymama ügyét is ugyanúgy a szívén viseli. Olyannyira, hogy egészen az elnökig megy Alice Marie Johnson érdekében. Shawn Holley, a celebnő ügyvédje május 30-ára kért időpontot Donald Trumphoz, hogy az életfogytiglanit kapott matróna számára kegyelmet kérhessen Kim. Az alabamai Aliceville Intézet lakójáért pár hónapja már Ivanka Trumpot  és Jared Kushnert is megkörnyékezte a reality sztár, de most még magasabbra tör.

via GIPHY

Igaz, Kim annak idején látványosan Hillary Clinton szavazótáborát erősítette, de Ivanka közbenjárása miatt az elnök hajlandó ettől a ténytől is eltekinteni. Az is jót tett a Kardashian-West család pozíciójának, hogy Kanye többször is kiállt mostanában Trump mellett.

via GIPHY

Természetesen Kim jó nagy feneket kerít annak, hogy a Fehér Házba látogat: a KUWTK valóságshow kamerái minden mozzanatot rögzíteni fognak. Johnsont még 1997-ben, pénzmosás és drogkereskedés vádjával tették hűvösre; az asszony szívhez szóló levélben köszönte meg a celebkirálynő nagylelkűségét, teszi hozzá a TMZ.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.