Celeb

Így tudta meg Khloe Kardashian, hogy babát vár

  • Szerző:nuus
  • 2018.01.16 | 09:43

A világ már tudja egy ideje, de érdemes az örömteli pillanatokat is megnézni.

Ha nem a Holdon éltél az elmúlt hónapokban, akkor biztosan értesültél róla már, hogy Khloe Kardashian (is) várandós. A rajongóknak viszont még adós volt a celeb azzal, hogy megossza azokat a perceket, amikor megtudta a nagy hírt.

Most jött el az ideje, hogy adásba kerüljön a sorsfordító pillanat: a Keeping Up With The Kardashians nézői a hétfő esti tévéműsorban élhették át a csodát. Ahogyan az várható volt, a közösségi média is egy emberként borzongott bele a gólyahírbe.

Várandós vagyok… egyértelműen éreztem is, hogy megfogantam!

lobogtatta meg a terhességi tesztet, rajta a pozitív eredményt jelző két csíkkal.

Majd belevág az érzelmeiről szóló vallomásba:

Rettentően ideges lettem, de ez inkább izgalom a javából. Millióféle érzés cikázik át az agyamon; az biztos, hogy egyelőre ledöbbentett a hír. Alig hiszem el, de ez mégiscsak egy pozitív sokk.

Azt is elmesélte, hogy partnerével, az NBA kosaras Tristan Thompsonnal augusztusban vágtak bele a baba-projektbe, és ezt megelőzően le is állt a fogamzásgátlással. Aztán az epizód úgy folytatódik, hogy mindketten közlik a jó hírt a rokonsággal.

Tökéletes időzítés: itt a te családod is, és az én hozzátartozóim is, egységben. Óriási bejelentésünk van: kisbabánk lesz!

osztja meg a nagy újságot Thompson. Erre mindenki ugrálni és sikongatni kezdett, majd sorban megölelték a babaváró párt.

Rajongói szemek természetesen nem maradhattak szárazon, ilyen érzelmes események láttán.

Tavaly már felröppent, hogy hárman is anyai örömök elé néznek a Kardashian klánban: Kim és Kylie mellé Khloé is felzárkózott, mikor december 20-án pontot tett a spekulációk végére. Khloé a hatodik hónapban van: áprilisra várja első gyermekét, teszi hozzá a Romper.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló