Celeb

Beyoncé legnagyobb rajongója kicsit keveri a slágereit

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.10 | 09:44

Oké, még a szupermodell sem tévedhetetlen, Karlie Kloss is simán keverheti a szezont a fazonnal.

Taylor Swift legjobb barátnője, a modell Karlie Kloss (nem véletlenül, hasonlítanak is egymásra) a Love Magazine számára töltött ki egy mega fan profile elnevezésű kérdőívet, melyen szerepelt a következő kérdés is: kinek vagy a legnagyobb rajongója? Karlie Beyoncé-t (és a Destiny’s Childot) nevezte meg rajongása tárgyának. A modell 2003 óta szereti az énekesnőt és a zenekarát. Amikor az életére legnagyobb hatást gyakorló dal után érdeklődtek, Karlie nemes egyszerűséggel csak annyit írt:

“Ugyan már, Waterfall!?”

Amivel csak annyi a probléma, hogy az a TLC legnagyobb slágere 1995-ből. Annak a lánybandának viszont a közelében sem járt soha Jay Z jelenleg épp ikrekkel terhes felesége.

Valaki aztán szólhatott Karlie-nak, talán pont Taylor Swift, hogy megvédje a mundér, vagyis az énekesnők becsületét, vagy a modell vette észre a poszt alatti, a hibázásán kedvesen gúnyolódó kommenteket. Nem sokkal később ugyanis egy csupa nagybetűvel írt LOL kíséretében maga is megosztotta a Twitteren, mennyire mellélőtt. Ami mindenképpen szimpatikus, mert az jelzi, hogy egy szupermodell is tud nevetni magán, feltéve, hogy a helyes pofi mellett van neki önkritikája is.

Most pedig Karlie és Beyoncé tiszteletére hallgassuk meg a TLC (egyik) legnagyobb slágerét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló