Celeb

Undorító dolog történt, ez Kóbor János emlékének meggyalázása

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.10 | 13:48
  • trendindex: 8

Kitört a botrány, miután az egyik Omega rajongói csoportban valaki Kóbor János egy aranylemezét kezdte árulni - csakhogy a relikvia lopott.

A hirdetés igen bizarr módon Kóbor aranylemezpéldányát hirdette licitre, méghozzá 500 ezer-1 millió forintos áron. Mint kiderült, 1982-es relikviáról van szó, az 1981-ben megjelent Az arc című alkotáshoz kapcsolódóan.

A helyzet azonban az, hogy sem Kóbor János családja, sem zenésztársai, sem pedig a menedzsment nem tudja, hogyan lophatták el az aranylemezt – az viszont egészen biztos, hogy eladásra korábban soha nem került, tehát csak is lopott lehet.

“Felvettem a kapcsolatot Mecky özvegyével és az első családjával is, de senki sem tudja, hogyan kerülhetett a lemez egy ismeretlenhez. Az az igazság, hogy Mecky nem otthon tartotta ezeket a relikviákat. Mind megvolt, nagy becsben is tartotta őket, de nem volt az a típus, aki minden nap a saját és a zenekar sikereit akarta nézegetni az otthonában. Éppen ezért, senkinek nem tűnt fel, hogy ez a bizonyos lemez hiányzik. Persze, az sem kizárt, hogy egy hamisítványról van szó, de mindenesetre az gyanús, hogy egy újságírói megkeresés után a hirdetés eltűnt a csoportból”

– mondta Trunkos András, az együttes menedzsere a Blikknek.

A rajongók a külööns esetet Kóbor János emléke meggyalázásának tartják.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jana (@jana1706) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Érdekes
Tudtad? A gin tonic gyógyszer is
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 29.