Celeb

Durva dolgokról vallott Bochkor Gábor: “az olasz bíróság a legmagasabb kiszabható büntetést rótta rám”

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.13 | 09:18

A Blikk számolt be arról, hogy Bochkor Gábort a brit színész, Robert Pattinson nem mindennapi vallomása inspirálta, aki legutóbbi interjújában elárulta, hogy saját maga szórakoztatására rendszeresen hazudik a vele készített riportok során.

MTI Fotó: Beliczay László

A népszerű rádiós Pattinson kijelentésén felbuzdulva most elkészített egy hasonló beszélgetést, melyben Lovász Laci tett fel neki kérdéseket, amelyekre ő a lehető legnagyobb hazugságokkal próbált válaszolni.

Erről nem szívesen beszélek, de ha már ilyen tűpontosan rákérdeztél, akkor el kell mondjam, hogy az olasz bíróság a legmagasabb kiszabható büntetést rótta rám, amit lánykereskedelemért adhatnak. Három hetet voltam börtönben. Gondoltam nem töltöm haszontalanul az időt Giuseppe, Giovanni, Giorgio között és hát szó szerint közöttük. Így először megtanultam olaszul könyörögni, majd megtanultam hogy mondják, hogy térden állni..

– mondta a műsorvezető, majd állandó meztelenkedéseire is kitért.

Te is tudod, hogy olykor szeretek szellőztetni és hát nektek is csinálom. Ha nem vagyok adásban, akkor szeretek végig futni a bejárattól a szerkesztőségig. Ott veszem fel a nadrágomat. Szeretem a szellőt ott, ahol más nem érzi

– idézte Gábor Lovász Laci kérdésére adott válaszát a Blikk.hu a Ripost nyomán.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló