Celeb

Durva: itt a videó, amin Fekete Dávidot uzsorások fenyegetik

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.15 | 11:52

"Elfuthatok, de ha megteszem, jönnek a fekete lábúak" - fenyegették még Fekete Dávidot, akivel állítólag nem létező tartozásokról írattak alá papírokat.

Több órán keresztül tartották fogva, a családja kivégzésével fenyegették, hogy százmilliós tartozásokról írjon alá papírokat – legalábbis ezt állítja Fekete Dávid, és most felvételeke is előkerültek az uzsorások zsarolásáról, amit az énekes az RTL-nek is megmutatott.

Az autókereskedése ezzel együtt szárnyalt, ezért fontosnak tartotta, hogy mielőbb minél több pénzt tudjon befektetni, így aztán az uzsorásokkal rendszeres kapcsolatot tartott fenn.

„Nem vagyok annyira ijedős gyerek, de amikor a családommal fenyegetnek és a várandós feleségemmel, akkor ott úgy gondoltam, bármit aláírok, csak őket ne bántsák. Utána emlékszem, hogy másfél-két hétig nem tértem magamhoz az eset után”

– mondta az egykori megasztáros.

Fekete Dávidot 021 májusában tartóztatták le, az ügyészség vádat emelt ellene nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás és más bűntettek miatt. Tavaly július óta házi őrizetben van, nyomkövetővel a lábán él.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló