Celeb

Bayer kivetkőzött magából: “te aljas, hájfejű fxsz, ahogy elnézem, elég jól állsz koleszterinnel”

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.17 | 19:18
  • trendindex: 2

Bayer Zsolt a korábban egekig magasztalt nyilas nagyapja miatt érzett ötperces szégyen után hamar újra belendült. Most a pénteki tüntetés egyik főszervezőjének ment neki.

Bayer Zsolt ezúttal Osváth Zsoltnak üzent.

“Ó, Istenem, már ez milyen jó! Ha valakit “vévézsoltinak” hívnak. “Vévézsoltinak” lenni maga az élet mellett járás és a felmentés mindenre. Ugyan kérem, hát én csak a “vévézsolti” vagyok. Na most, ha pedig nem egyszerűen “vévézsolti” vagy, hanem még buzi is, akkor határ a csillagos ég. Akkor bármit mondhatsz, bármit tehetsz, fel vagy mentve minden alól. Lásd például itt, alább. Sértegetheted az ország többségét, viccelődhetsz -ugyan, hagyjuk már ezt is a francba, ezt a viccelődést!-, arról van szó, hogy nyilvánosan kívánhatod mások, neked nem tetsző politikusok halálát, stb., stb. Hát így.”

– vezette fel a blogján a nem épp kedves hangú nyílt levelet.

“Mindaddig, ameddig tűrjük, persze. Amúgy, te aljas, hájfejű fasz, ahogy elnézem, elég jól állsz koleszterinnel. Van remény?”

– bukott ki belőle a rá jellemző trágárság.

A tüntetés ezzel együtt is jól ment: Pottyondy Edina szerint nem 50, hanem 150 ezren voltak kint, és 66 millió forintot sikerült gyűjteni a rászorulók részére.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.