Celeb

Van remény! Scarlett Johansson teljesen kiábrándult a monogám kapcsolatokból

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.17 | 15:51

A 32 éves amerikai színésznő a Playboy magazinnak nyílt meg a kapcsolatáról, a nehézségekről, és arról, hogy a monogámia szerinte csak önámítás.

GettyImages-602420196
Fotó: Getty Images / Mike Windle

A színésznő múlt hónapban jelentette be, hogy elválnak útjaik második férjével, a francia újságíróval. Romain Dauriac és Johansson két évig voltak házasok, egy közös gyermekük is született. Johansson szerint a monogám kapcsolatok természetellenesek, egy partnerrel végigcsinálni egy életet pedig borzasztó nehéz. Második házassága 2011-ben ért véget, ő és Ryan Reynolds mindössze három évig alkottak egy párt.

A házasság inzétményét borzasztó romantikus dolognak tartom, de nem hiszem, hogy a monogámia természetes lenne. Lehet, hogy ezért szét fognak szedni… de számomra túl sok munka ezt fenntartani. Egyszerűen túl sok –

mesélte a Playboy interjújában.

Olyan sok ember küszködik vele, mindenki. Szerintem ez már önmagában elég bizonyíték arra, hogy ez egyszerűen nem természetes. Tisztelem a monogámiát, hiszen gyakoroltam is, de mindenképp úgy érzem, hogy ellenkezik az emberi ösztönökkel.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Betiltják a gáztűzhelyeket
  • szerző:nuus
  • 2023. 05. 05.