Celeb

Teljesen összetört, gyászba burkolózott Curtis

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.17 | 07:18

Számára fontos embert veszített el a rapper.

Az Újpesti Szurkolói Táboron gyászol, miután pár napja elhunyt Baczó Tamás, aki lakástűz áldozata lett. A 29 éves férfi, aki Curtisnek is jó barátja volt, testének 30 százaléka szenvedett súlyos égési sérüléseket, olyan légzőszervi károsodásokkal, amelyek az élettel összeegyeztethetetlennek bizonyultak. Egy hétig küzdöttek az életéért a kórházban, de sajnos szervezete feladta a harcot.

A rapper elmondása szerint Tamás nagyon jó ember volt, akit sokan szerettek és akik mindig számíthattak a segítségére. A tragédia kapcsán felmerült az a megjegyzés, hogy ha Tamás azonnal magát menti a tűz kitörésekor, és nem a kutyáit próbálja kimenteni, talán elkerülhette volna a súlyos sérüléseit.

“Valami indokolatlan elektronikai zűrzavar miatt kigyulladt a háza. Konkrétan csak a falak maradtak meg, minden leégett. (…) Még ilyenkor is azon volt, hogy az állatait megmentse, és nem azt, hogy saját magát. Szerintem ha egyből magát mentette volna, akkor talán nem égett volna meg ennyire”

– mondta megtörten a Fókusznak Curtis.

“A legszomorúbb az, hogy még a halála előtt is, az utolsó meccseken pont itt voltunk, ahol most is ülünk, és mindig – meccs előtt vagy meccs után – összejöttünk, ha győztes, ha vesztes meccs volt. Sőt legutóbb ők vittem engem haza, mert én már ittam egy-két italt, és a kocsit otthagytam. Tehát ennyire szoros volt ez a kapcsolat” – emlékezett vissza. “Mindig azon volt, hogy a körülötte lévőket segítse, de nemcsak a táborban, hanem a városban is nagyon szerették őt, egy nagyon tiszteletben tartott ember volt. Egy nagyon jó ember volt, a táborban is úgy helyezkedett el. Hangadó volt, akinek adtak a szavára. Akár a mérkőzéseken, akár a koreográfiában, kikérték a véleményét. Volt is véleménye, és egy nagyon értékes tagja volt a közösségnek”

– emlékezett a régi időkre Curtis.

“Leszóltak fentről Curtisnek” – Osváth Zsolt nem érti, a friss-fideszes rapper miért mondta vissza a pénteki tüntetést


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.