Celeb

Félrekeféről és az elkövetett hibákról vallott Tóth Gabi

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.18 | 19:18

Állítólag nem lépett félre a házassága alatt, de azt nagyon bánja, hogy mindig csak a szépet és a jót mutatta meg az életéből.

Tóth Gabi a Mutasd Magad! című műsorban vendégszerepelt, ahol kibeszélte Krausz Gáborral kötött házasságának részleteit, eloszlatva azt a csalfaság bélyeget, amit szerinte ráhúztak.

Az énekesnő kijelentette, hogy sosem volt az a csalfa feleség, mint ahogyan a médiában feltüntették. Tóth Gabi szerint az emberek hamisan ítélték meg házasságát, és bár boldogtalan volt, sosem csalta meg Krausz Gábort.

A műsorban elmondta, hogy a szakítás idején még csak beszélőviszonyban volt jelenlegi párjával, Papp Máté Bencével. Mivel közel kerültek egymáshoz érzelmileg, a válás mellett döntött, és csak azután fogott kapcsolatba a táncosfiúval.

Tóth Gabi megemlítette, hogy Krausz Gáborral nem volt templomi esküvőjük, mert eltérő vallásúak voltak. Ugyanakkor sejtelmesen hozzátette, hogy az idő múlásával változnak a dolgok, és még fiatalnak érzi magát, tehát bármi jöhet…

A celeb elismerte, hogy hibázott azzal, hogy csak a pozitív oldalát mutatta az életének, és használt olyan kifejezéseket, amelyek félrevezették az embereket. Tóth Gabi rámutatott arra, hogy mindig is a legnagyobb hibája volt, hogy mindenkinek meg akart felelni.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.