Celeb

Csuti exe kitálalt: Gina érzéseiről vallott

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.19 | 13:22

Instasztoriban vont érdekes párhuzamot.

Forrás: LifeTv

Mióta Kulcsár Edina és Csuti szakítottak, a férfi magánélete került középpontba. Talán éppen azért, mert amíg Kulcsár Edina magánéletének részletit mindenki ismeri (megtalálta a szerelmet és várandós), addig Csuti magánélete kissé ködösebben alakult.

Csuti közvetlenül a szakítás után összejött Ginával, akivel nem sokkal később szakítottak. Csuti így nyilatkozott a kapcsolatukról:

„Rengeteg minden történt és történik körülöttem, ami felkavart és szeretnék magamban elrendezni mindent. Ezek és a távolság miatt úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk tovább!”

Gina most Insta sztoriban osztotta meg Megan Fox és Machine Gun Kelly történetét (tavaly eljegyezték egymást, de most úgy tűnik, szétmennek, mert a férfi hűtlen volt). Gina ezt a szöveget írta a poszthoz:

“Érdekes az élet…mekkora szerelem, micsoda szavak…és most állítólag mégis megcsalta Megant…sose lehet tudni, valójában mi van a felszín alatt….ezért se szabad attól rosszabbul érezni magunkat/irigyelni, amit kívülről látunk másoknál, nem lehet tudni, mi van a ‘boldogság’ mögött.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló