Celeb

Meghan Markle New Yorkban csap titkos babaváró bulit

  • Szerző:nuus
  • 2019.02.19 | 08:48

Sussex hercegnője áprilisban szül, még most gyorsan tart egy babyshowert. Harry herceg neje átruccant az óceánon, hogy a barátnőivel és anyukájával lehessen.

Sussex hercegnője nemsokára megajándékozza a brit királyi családot egy csöppséggel. Április egyre közeledik, így szűk két hónappal a szülés előtt az ex-színésznő még titokban átugrott szülőföldjére, Amerikába, hogy barátnőivel megünnepelje az anyává válást.

A baby shower helyszíne New York, ahová a csajok a 37 éves Los Angeles-i hírességet rendelték. Édesanyja, Doria is a Nagy Almában él, így erre a találkozásra is sor kerülhetett. Harry herceg és várandós neje még egy marokkói út előtt is áll – az afrikai országban három napot fognak eltölteni, hogy a diáklányok megfelelő oktatását és a fiatalság helyzetét tanulmányozzák.

 

View this post on Instagram

 

“You do not have to be defined by your injury or disability. You may not realise or appreciate it yet, but do not underestimate the incredible impact you are having on those around you, by simply being yourself.” — The Duke of Sussex, as he and The Duchess attended the #EndeavourFundAwards. The Duke presented Shaun with the Endeavour Fund Henry Worsley Award — swipe to watch Shaun’s story. Shaun Pascoe was diagnosed with Post Traumatic Stress after numerous tours around the world with the @RoyalAirForceUK Medical Emergency Response Team. He has now set up the Forces’ Sailing Charity @TurnToStarboard, providing more than 1200 sailing opportunities to service personnel and veterans. The Endeavour Fund Awards celebrate the achievements of wounded, injured and sick servicemen and women who have taken part in remarkable sporting and adventure challenges over the last year to help with their recovery.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Mióta Angliában él, a hercegnő öt tengerentúli barátnőjével továbbra is szorosan tartja a kapcsolatot.

Mielőtt még beleélnénk magunkat egy igazi Hamupipőke-történetbe, ne felejtsük el, hogy Meg már lánykorában is fantasztikus életet élt. Kemény munkával futott be szép pályát, de rengeteg karitatív és önkéntes akcióban is részt vett. Menő életmód-blogot is vezetett, the Tig címmel, volt magánélete és szabadon járt-kelt. Mindig is szerette megosztani örömét és sikerét a barátaival.

– meséli egy bennfentes.

Egy volt kollégája szerint nagyon odaadó, minden erejét bevetve segít a hozzá közel állókon:

Az egyik legönzetlenebb ember, akit csak ismerek. Pár éve, mikor a fiam SNI-diagnózist kapott, Meghan mindent megtett, hogy jó szakembert hajtson fel nekünk, még alternatív medicina után is nézett, és elhalmozott minket minden hasznos dologgal.

– idézi a People.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló