Celeb

Tragédia lehet a vége, ha Harry és Meghan tényleg válik

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.20 | 14:12
  • trendindex: 6

A szakértők komoly figyelmeztető jelként tekintenek a tényre, hogy Harry nem a feleségével, hanem az unokatestvérével, Eugénia hercegnővel jelent meg Superbowlon. válságban a házasság, azt beszélik.

Nem tudni, mit hoz a jövő, Harry és Meghan házassága azonban a bennfentesek szerint még soha nem volt olyan mélyponton, mint most. Harryt állítólag egyre jobban zavarja, hogy elhidegült a családjától, és hercegi kötelességeinek is búcsút kellett intenie. A médiakarrier cseppet sem vonzza, a Netflixszel kötött szerződés az utolsó csepp volt a pohárban.

Ha azonban a pár valóban válásra adja a fejét, és nem csupán gonosz pletykákról van szó, akkor Meghan könnyen válhat a helyzet vesztesévé. A királyi családban az a szokás, hogy a gyerekeket a királyi sarjnál helyezik el: Vilmos és Harry is Károly hercegnél éltek a válás után, de Beatrix és Eugénia hercegnők is York hercegénél maradtak, miután Sarah Fergusonnal kötött házasságának vége szakadt.

Meghan a hercegnéi címre ugyan igényt tarthat, ahogyan Harry vagyonának egy részére is, de a frogmore-i királyi házat – amihez Meghan korábban körmeszakadtáig ragaszkodott – nem fogják közös tulajdonnak tekinteni, mivel az nem Harry hercegé.

Meghan a bátyja szerint nem elég stabil ahhoz, hogy feldolgozza gyerekei elvesztését, illetve a frogmore-i házat sem akarja kiengedni a kezei közül, így az esetleges válásnak akár tragédia is lehet a vége.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meghan and Harry❤ (@meghan_and_harry) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló