Celeb

Két hónappal a tragédia után megszólat Kóbor János lánya, Léna

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.22 | 14:20

A 15 éves Kóbor Léna élete legnehezebb időszakát éli át, de szerencsére mellette áll a család, a barátok, és vannak tervei is.

Bár a Kóbor-család egyetlen tagja se nyilatkozott eddig, az énekes imádott lánya, Léna, úgy érezte, meg kell törnie a csendet a Kiskegyed megkeresésekor.

“Nagyon szomorú napokat élünk a Papa nélkül, életem legnehezebb időszaka ez most, de próbalom elfoglalni magam. Óriási veszteség, hogy nincs velünk. Tudom, ő is azt akarná, hogy a dolgok menjenek tovább. Mi a Mamával mindent megteszünk azért, hogy büszke legyen ránk, akárhol is van. Sokat beszélgetünk róla, szinte mindig eszünkbe jut, hogy mit mondana, mit csinálna adott helyzetben. Ezért úgy érzem, mintha most is velem lenne és így könnyebb elviselni a hiányát. Mi egy nagyon összetartó család vagyunk. Ez most is így van, de kimondhatatlanul hiányzik a Papa”

– mondta a magazinnak a fiatal lány, aki áprilisban lesz 15 éves.

Édesanyjával kapcsolatban, aki talán a legjobban megszenvedte kóbor halálát, a következőket mondta:

“Csodálom, mert fantasztikus és erős nő. Testvéreimmel együtt mindig mindenben számíthatunk rá. Nagyon közeli a kapcsolatunk, szinte barátnők vagyunk, nincsenek titkaink egymás előtt. Néha egy picit szigorú, de tudom, hogy ő az, aki a legjobbat akarja nekem”.

Elárulta azt is, hogy zongorázik, fontos számára a zene, de nem kérdés, hogy diplomát is szeretne majd szeretni. Sokat tanul, nyelvvizsgára készül, a szabadidejét igyekszik a barátnőivel tölteni, hogy azok felvidítsák ezekben a nehéz időkben.

A teljes interjú a Kiskegyed friss számában olvasható.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.