Celeb

Meglepő, megdöbbentő vallomás Rúzsa Magditól: nem tudja, van-e légjogosultsága annak, amit csinál

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.22 | 17:48

Az énekesnő, meglepő őszinteséggel osztotta meg rajongóival érzéseit a közösségi oldalán.

Rúzsa Magdi elgondolkodott azon, hogy van-e még létjogosultsága a színpadon állni, tud-e még önálló emberként működni, értéket teremteni.

Rúzsa Magdi élete az utóbbi 2 évben teljesen megváltozott a hármas ikreinek, Lujzának, Kevenek és Zalánnak a születése óta. Az énekesnő mindent megtesz azért, hogy megtalálja az egyensúlyt a munka és a magánélet között, de beismeri, hogy vannak nehezebb időszakai. Ezt most a Papp László Budapest Sportarénában tartandó február 22-ei és 23-ai dupla koncertje előtt osztotta meg rajongóival.

“Valahogy valami történt és kicsit talán elbizonytalanodtam ebben az egészben. Miközben önmagamat is kerestem és azt, hogy vagyok-e én még ott, van-e létjogosultságom, tudok-e még egyáltalán színpadon álló ember lenni… közben egy picit elvesztem. Azt sem tudtam, mit fogok csinálni az Arénában, és mi fog történni. Talán ezek azok a legmélyebb pillanatok, amikor hiszek abban, hogy a Jóisten ad egy fényt, ami megmutatja, merre kell menni”

– mondta el a videóban megdöbbentő őszinteséggel.

A videóban Rúzsa Magdi elmondta, hogy a szokásos koncertshow mellett színészek, artisták és zenészek is csatlakoznak hozzá a színpadon, ami egy színházi előadás élményét fogja nyújtani a közönségnek. A felkészülés azonban nem zökkenőmentes, és Rúzsa Magdi bevallotta, hogy bizonytalanság gyötörte őt a színpadon való létjogosultságával kapcsolatban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.