Celeb

Melyik ismert színész gyorstüzelő, és ki vonzódik a vérhez? 5 sztár sötét szextitka

  • Szerző:nuus
  • 2022.02.25 | 13:18

Híresek és szépek – csodálkozunk, hogy milliók tekintenek rájuk szexszimbólumként? Mégis, a kezdetek kezdetén ők sem voltak rutinos lepedőakrobaták, sőt…. 

Angelina Jolie, a perverz 

Bár ma már Angelina Jolie  ma már sokaknak segít, a tinikora bizony olyan gázos volt, mint a Runaway Train klipjében a kallódó tiniknek. A szüzesség elvesztése sem jelentett ez alól kivételt: 14 évesen vált meg ártatlanságától, és a péniszen kívül kés és vér is figyelt a takaró alatt.

„Mindig is nagyon felizgatott a vér látványa, ez egyfajta fétis. Nem kell megijedni, nem bántottam soha az akarata ellenére senkit, sőt magamat se, de egy kis játék a késsel már tinikoromban is felizgatott. Aztán persze benőtt a fejem lágya, most már sokkal érettebben viszonyulok ezekhez a dolgokhoz”

– magyarázta a színésznő, ám arról nem ejtett szót, hogy Brad Pitt-tel szoktak-e késhegyen táncolni…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Angelina Jolie (@angelinajolie) által megosztott bejegyzés

Ashton Kutcher, a gyorstüzelő 

Kevesen hinnék, de Demi Moore és Mila Kunis expasija igazi két másodperces csoda… legalábbis az volt 15 évesen, amikor elvesztette a szüzességét. A legtöbb srác persze gyorstüzelőként kezdi lepedőakrobatikai pályafutását, de Ashton esetében külön ciki volt, hogy az erdőben történt meg a dolog és egyáltalán nem is élvezte az egészet. 

Két évvel később újra maga alá rántotta a csajt, csak hogy megmutassa: az első próbálkozás csak egy gyenge trailer volt, az igazi műsor sokkal klasszabb ennél.

Valami azt súgja, hogy a nők álma ma már jóval körültekintőbb és profibb ennél. Persze a kortalan Demi Moore kitűnő tanítómester lehetett… és Mila Kunis-szal családot alapítani is eléggé menő dolog azért!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés

Daniel Radcliffe, a gerontofil 

A Harry Potter címszereplőjét szexi fiatal lányok milliói rajongják körül, ő azonban mégis az idősebb nőkre gerjed. Abból sem csinált titkot soha, hogy 16 évesen szexelt először egy „érettebb hölggyel” (bármit is jelentsen mindez). 

A pletyka szerint a nőszemély a Harry Potter-részek állandó fodrászaként tevékenykedett, és tudatosan csábította el az ifjú szívtiprót. Daniel szerint „a korkülönbség nem volt annyira vészes, de azért tutira vannak, akik már ennyitől is kiborulnának…” 

„Szeretem, ha egy nő érett, tudatos, és mindig pontosan tudja, hogy mit akar. Azt sem bánom, ha néha irányít is engem, ettől még abszolút pasinak érzem magamat”

– fejtette ki a színész nemrég a People magazinnak adott interjújában

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daniel Radcliffe (@daniel9340) által megosztott bejegyzés

Brooke Shields, a gátlásos 

A még mindig gyönyörű színésznő egészen 22 éves koráig ártatlan maradt, ami már a nyolcvanas évek végén is cikinek számított a kortársak körében. (Pedig nyilván tudjuk, hogy senki sem lesz attól kevésbé értékes, hogy szűz-e még vagy sem.

Mi volt az oka a tartózkodásnak? Brooke egész egyszerűen gátlásos volt, szégyellte a testét és állandó súlyproblémákkal küzdött – legalábbis úgy érezte, sosem elég karcsú és formás. Ma, negyvenes évei közepén évesen már bánja, hogy ilyen sokáig várt az első társas orgazmusig.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brooke Shields (@brookeshields) által megosztott bejegyzés

Lindsay Lohan, a kétműszakos 

Lindsay alapvetően biszexuálisnak tartja magát, de néha csak pasikhoz, máskor meg csak nőkhöz vonzódik éveken keresztül. Állítólag pikáns kis listát is készített híres-hírhedt céleb-partnereiről, amiről aztán kiderült, hogy kamu: Hollywood színe-java szerepelt az élmezőnyben. Férfiak és nők vegyesen és egyszerre is izgatják a fantáziáját: viharos kapcsolata Samantha Ronsonnal épp azért is ért véget, mert a vége felé már főként a pasik érdekelték, majd egy újabb nőbarát életszakasz köszöntött életébe…

„Miért is korlátoznám magamat? A szex a tökéletes életöröm kifejezése, és állati jó buli. Oké, sok olyan aktus van menő arcokkal, amikre nem emlékszem, mert épp tele volt a fejem, de attól még szexpróféta vagyok, és őszinte hittel vallom: szeretkezz, ne háborúzz!”

– nyilatkoztatta ki különös igéjét a főként botrányairól ismertté vált sztár.

Utóbbi üzenete sajnos épp újra aktuális.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lindsay Lohan (@lindsaylohan) által megosztott bejegyzés


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.