Celeb

Alekosz döntött, beperli Baukó Évát, hiszen szerinte példát kell statuálni

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.26 | 10:48
  • trendindex: 2

Baukó Éva súlyos vádakkal illette Alekoszt, aki beperli

Annak ellenére, hogy sokáig barátok voltak, úgy tűnik a bíróságon folytatódhat Baukó Éva és Alekosz kapcsolata. Éva csütörtök délelőtt azt állította a Facebookon, hogy a görög származású valóságshow-hős 150 ezer forinttal tartozik neki, és nem lehet elérni. Éva szerint tűzifára kérte a pénzt.

Igen, valóban kértem kölcsön tőle 150 ezer forintot, amit természetesen vissza is szolgáltatok neki, ahogy megbeszéltük.

A posztban lévő egyéb információk, állítások és fotók, privát levelezésekkel kapcsolatban pedig hamarosan két boríték lesz a postaládájában.

Az egyikben a pénz lesz, a tartozásom, a másikban pedig egy levél az ügyvédemtől, aki engem a Baukó Éva elleni polgári peres eljárásban képvisel majd. Döntésem végleges, és visszavonhatatlan. Beperelem Baukó Évát! Ennek véget kell vetni, példát kell statuálni

– mondta a Ripost-nak felháborodottan Alekosz, aki szerint az áll a háttérben, hogy egy tévéműsorban szerepeltek együtt, ám néhány hét forgatás után a csatorna úgy döntött, Évát lecserélik a barátnőjére, Cintiára.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló