Celeb

Paris Hilton őszintén vallott: 15 éves korában megerőszakolták

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.26 | 16:18

Egy idősebb férfi volt az elkövető.

Forrás: Instagram

Paris Hilton a napokban mutatta meg gyermekét egy magazin címlapján és egy őszinte interjú is készült vele. Az interjú során elmesélte azt is, hogy 15 éves korában megerőszakolták.

Paris Hilton akkoriban nagyanyjával élt Palm Springsben, de gyakran eljárt Los Angelesbe, hogy találkozhasson barátaival egy híresebb bevásárlóközpontban, ahol az idősebb srácok is lógtak. Egy alkalommal beszélgetni kezdtek a fiúkkal, akik elhívták őket egy házibuliba. Paris ekkor még csak 15 éves volt, soha nem fogyasztott alkoholt, aznap is visszautasította, amikor cider-szerű itallal kínálták a lakásban. Az egyik fiú azonban nagyon győzködte, ezért végül beleivott a pohárba.

Amikor aztán egy-két kortyot ittam, azonnal elkezdtem szédülni. Nem tudom, mit rakott bele, de úgy gondolom, valamilyen partidrogot. Elájultam és csak órákkal később ébredtem fel. Tudtam, hogy történt valami, mert voltak halvány emlékeim. Láttam magam előtt, ahogy fekszik rajtam, eltakarja a számat, és azt mondja: »Álmodsz, csak álmodsz«.

– mesélte Paris

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.