Celeb

Családon belüli erőszak miatt letartóztatták a Melrose Place sztárját

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.27 | 13:43

Heather Locklear, az egykor ünnepelt színésznő most nagy bajban van. Letartóztatták családon belüli erőszak miatt, sőt a helyszínre érkező három rendőrnek is nekiment.

A színésznő otthonából vasárnap este érkezett vészhívás, a rendőrök pedig kiszálltak. Ott pedig egy őrjöngő, eszét vesztett Heather Lockleart találtak, aki a barátját bántalmazta, ő hívta ki a rendőröket is. De az 56 éves színésznő itt nem állt meg, hanem a rendőröknek is durván nekiment. Így hát lefogták, bilincsbe verték és letartóztatták. A tárgyalása március elején lesz, 20 ezer dolláros óvadék ellenében engedték szabadon.

Heather Locklear egykor ünnepelt sztár volt, a férfiak bálványa, az utóbbi években viszont pánikbetegséggel küzdött, ami miatt nyugtatókat szedett és alkoholt ivott rá, ettől viszont kezelhetetlenné és agresszívvá vált. 2008. óta már több ügye is volt a rendőrséggel. Kapott felfüggesztett büntetést 3 év próbaidővel, és mivel többször adagolta túl magát gyógyszerekkel, volt már elvonón is, legutóbb tavaly, de úgy tűnik, nem volt sok hatása a dolognak. Vagyis most nemcsak elég ramaty állapotban, de elég nagy bajban is van a színésznő, lesz honnan visszatornáznia magát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló