Celeb

G.w.M-ből elkezdett ömleni a szenny gyermekei anyjáról, áll a bál!

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.27 | 17:18

Volt párját, akitől két gyermeke is született, álnok kígyónak nevezte a rapper, aki inkább egy "Mercit" kért tőle, mint közös életet...

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

G.w.M saját esküvői fotója alatt akadt ki.

Az egész úgy kezdődött, hogy egy kommentelő odaírta:

“Melani pedig épp a napokban nyilatkozta, hogy egyébként nektek novemberbe lett volna az esküvőtök,ugyanis semmi előjele nem volt a lelépésednek, ennyire hazudna?”

– mire azonnal jött is a vehemens válasz, magától Varga Márktól:

“Minden évben minimum 3x-4x is külön költöztem. Ez éveken keresztül elég előjel, csak nyilán kezdetben 1 majd 2 gyerek miatt vívtam a belső csatáimat. (Sokan ragadnak benne egy rossz kamu kapcsolatban akaratuk ellenére is, de nem bánom a két gyönyörű gyermekem miatt!)…. Sajnos a hazugságok mennyiségét és súlyát nem is szeretném se megszámolni, se kommentelni, mert a világ nem látott még ilyen manipulatív hazug személyiséget (sajnos)….”

– vezette fel a témát, majd így folytatta:

“Az esküvő soha nem volt a saját terveimben, aztán elkezdett vele nyomasztani Édesanyám, hogy szeretné ha megesküdnék a tradíciók miatt, ennek hatására pedig megkérdeztem évekkel ezelőtt, hogy egy Mercit kér, vagy vegyem el? (De csak mert érdekelt, mi a válasz!) Hát azóta van egy Merci autója és az esküvő sem jött többet szóba. 🙂 Nincs bajom a különböző elvekkel, illetve döntésekkel sem, de akkor ne legyünk már ennyire álszentek…:)”

– és ha még mindez nem volna elég további kitálalással is fenyegetőzött:

“Tudnék én mesélni, hozzá teszem az IGAZI okokról, hogy mi is vett körül, de még bírom a sok kamut, aztán ha mégis elfogynék és kitálalnék, akkor arról úgyis mindenki tudni fog! De egyelőre nem szeretnék és remélem nem is kell, hogy erre sor kerüljön. Legyen szép 7végéd! ✌🏽:)”

– szép, boldog életet kívánunk mi is az ifjú párnak!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló