Celeb

Jennifer Lawrence biztos benne, hogy újra együtt fog dolgozni az exével, Darren Aronofsky-val

  • Szerző:nuus
  • 2018.02.27 | 12:13

Az Anyám! című experimentális horror volt az első közös filmjük, ami összehozta őket, majd szakítottak, ám a nagy barátság mégis megmaradt, így miért is ne lenne lehetésges, hogy csinálnak még közös filmet?

A színésznő és a rendező románca nem tartott túl sok ideig, talán ezért tudott megmaradni köztük a barátság. De az egész eleinte barátságnak is indult, ami még az Anyám! előtt kezdődött. Románccá pedig a forgatás során fejlődött a dolog, ami elég hamar kifulladt, még a film promóciós turnéja után közvetlenül. Minderről a színésznő most egy interjúban beszélt, amit a Vanity Fair-nek adott.

Szerinte közte és Aronofsky között olyan mély barátság alakult ki, amit a szakításuk sem tud semmissé tenni, ezért a színésznő azt gondolja most, hogy ők ketten még biztosan fognak együtt dolgozni a jövőben. De most épp új filmje, a Vörös veréb köti le Lawrence minden figyelmét, amiben bevállalta az első meztelen jelenetét is.

Olyan volt, mint a legrosszab rémálmom az általános iskolából: meztelenül állsz egy emberekkel teli tanteremben, de végül a valóság egyáltalán nem volt olyan nyomasztó, mint az álomban.

Közben még azt is elárulta a színésznő, hogy a televíziózás a nagy szerelme, és legszívesebben indítana egy saját tévécsatornát, amihez a pénze is meglenne, meg egy saját reality műsort is.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló