Celeb

Kulcsár Edina második esküvője szinte ugyanolyan volt, mint az első

  • Szerző:nuus
  • 2023.02.27 | 12:48

Kulcsár Edina és párja, G.w.M hétvégén teljesen váratlanul jelentették be, hogy összeházasodtak.

Szemtanúk szerint az esküvőre a 9. kerületi polgármesteri hivatalban került sor alig néhány rokon és barát társaságában. A korábbi kapcsolataikból született gyermekeik nem voltak jelen, sőt állítólag Edina részéről csak az édesanyja és a dédnagymamája vettek részt az esküvőn.

G.w.M egy posztjában kifejtette, hogy a baba születése utánra tervezik majd a lakodalmat. Sokaknak rögtön ismerős lett a történet, hiszen 2018-ban Kulcsár Edina korábbi férjével Csutival is akkor kötötte össze életét, amikor terhessége utolsó szakaszában járt. Ők is úgy tervezték, hogy Medox születése után tartják majd a nagyobb lakodalmat.

Kihoztuk a maximumot Prágából, ha te is így tennél, nézz bele a videóba, ahol tippeket adok a legjobb ár/érték arányhoz! 

Egy hirtelen ötletből indult ki az egész, pár hete, egy pénteki napon találtuk ki, hogy kimondjuk a boldogító igent, és néhány nappal később már túl is voltunk rajta. Eredetileg ki kell várni a kötelező harmincnapos türelmi időt, mielőtt hivatalosan összeadják a párokat, de mivel babát várok, csak be kellett mutatni a várandóssági kiskönyvemet, és már nem volt előttünk akadály

– mesélte Edina 2018-ban egy interjúban.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Meghalt Adorján András
  • szerző:nuus
  • 2023. 05. 12.